Livsnjutare!

For stunden ar vi verkligen tre livsnjutare, trots ett relativt hogt tempo, men som vi endast skulle kalla ta vara pa tiden. Vi har nu varit pa plats i lite mer an drygt tva veckor och flangt hit och dit. Darfor beslutade vi oss for att lamna tillbaka, och ga miste om en del pengar, vara biljetter vi kopte till kho pangang. Ett impulskop av en stark kick av sug att hanga med och mota upp andra vi kande som skulle dit.

Vi har nu istallet njutit av bangkok och dessa billiga priser. Vi har varit i platinum gallerian och mest tittat bara. Tagit en massa massage, pedikyr, manicure, annsiktsbehandlingar och VAXNING.
Vaxning var nagot for sig sjalv, antingen ar vi bara klena eller sa gor det fruktansvart ont.. Eller som Malin skulle saga det ar som skont nar nagon pysslar om en sahar!! Men man kunde skymta tarar i avens Malins ogon.

Nej nu ar vi snygga och frascha nar nagra dagar med sol och bad vantar! Sista kvallens spenderas pa thaiboxning av malin och carro. Linn stannar hemma och myser pa altanen med en bra bok och en kall breezer. Vi mots mest troligen upp sen for att ga till koh san street for att ta en drink eller nagot liknande. Nej nu maste jag ta pa mig nagot svalare, it's hot over here! Vilket passar bra efter en kvalls shoping av massa fina sommar klader. Det ar farligt billigit har!

Update: nu har vi sniffat thaiboxar svett och detr var haftigt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0