dag 12

Vi har lyckats sta ut i snart tva veckor och vi kanner oss otroligt nojda! Det finns inte mycket att saga om livet pa "paradise farm" men vi har iallafall fatt ett nytt husdjur som vi sjalva fick slapa upp for alla backar i en jattestor, klumpig bur som gick sonder hela tiden. Husdjuret ar en stor, tjock katt och heter Salomon. Och tro det eller ej Sofie men till och med Malin har blivit kompis med honom! Han gillar att gosa, som ni kan se!

Tillvaron har blivit betydligt battre. Vara 5 kilon vi hade tappat ar tillbaka pa plats efter en veckas frossande med choklad, kex, nachos och guacamole! Sist vi var i stan fyllde vi pa forraden ordentligt sa nu har vi tillbringat mesta tiden den har veckan med att ata! Nu ar forradet slut och det ar dags att fylla pa igen! Vi har ocksa gjort ett forsok att gora det lite hemtrevligt och det har ar det basta med hela huset - en affich pa Lady Gaga som vi tittar pa varje dag!


Vi forsoker verkligen att passa in och idag trodde vi att vi hade lyckats, men icke... Imorse tog vi pa oss tackande klader - langklanning och legins. Vi gick pa bussen utan att se forvirrade ut och nar vi val kom fram till stan verkade vi varldsvana. MEN nar vi skulle ata kom en kvinna och haffade tag i oss och sa, pa en blandning mellan danska, engelska och spanska "ar ni fran sverige? ar ni dom svenska tjejerna som bor hos Brenda?". Och dar insag vi att vi misslyckats, an en gang! Men nu hittar vi iallafall ganska bra har i stan som inte ar sa stor men anda.


Nu har det regnat non-stop i 2 dagar. Vi som precis hade hittat en favorit sol sten vid floden som vi tillbringar nagra timmar per dag vid for att jobba lite pa brannan. Men nu nar det har regnat har vi fatt halla oss inomhus hela tiden. Detta gor oss extremt uttrakade och vart enda noje ar att ta hand om Darcy och Osa och att ata och sjunga. Malin har varit duktig och pluggat spanska men annars har vi mest legat inne och filosoferat och lyssnat pa mammas nya kille.



Vi har ocksa upptackt att man far valdigt konstiga tankar och drommar har nar man gor sa lite. Malin har bland annat dromt om sma albinobarn som hugger henne med macheten, och Victoria har superhjalte-drommar. Haha vi har ocksa tvattat vara klader.. i kallvatten! Dom anvander tydligen inte varmvatten pa farmen sa nar vi tog ur kladerna var dom smutsigare an innan. Sa vi kanner oss fortfarande ackliga.. Som ni ser sa hander det inte sa mycket just nu, men vi lever och frodas.

Har kommer en bild till dig Elin. Det har ar var favorit hast pa farmen. Hon heter Silky.





Kommentarer
Postat av: Adde

Vad var det för dansk,engelsk,spansk typ!!!



OCH vad ville den????

2009-09-13 @ 00:05:23
Postat av: Sofie

Åh Malin! Va stolt jag blir över dig att t.o.m du gosar med katten :D visst är dom goa.. mhmhmh.

men jag tycker det är dags att ni kommer hem! eller, ne jag ska få ordning på mitt liv först. och det kan ta ett tag... Men nu jävlar! :)

2009-09-13 @ 11:30:46
Postat av: Linnsan

Ja men ni ser ocksa ut att ha det bra ju, det ar val skont att fa ta det lite lungt ibland med! Saknar er tjejet, glom inte att always look on the brgiht side of life! Och vad ar det med drommar? jag gor ganska mycket men varje natt drommer jag, de ar sa konstiga drommar!! Nu ska jag lagga mig och se pa bambi!!

2009-09-13 @ 12:14:02
Postat av: Johanna och Gustaf

Hejsan! Ni kommer kanske tycka att det här är lite konstigt, men Johan Klintbo, som ni ska känna, är min pojkväns kusin och vi har planerat in 3 v på barking hf i november. Vi flyger till Costa Rica den 27e sept och ska först vara på en annan WWOOF- farm. Helt sjukt samanträffande! Men i alla fall. Hur ska vi göra? Ni har ju skrämt oss lite nu med både fladdermöss och getter.. :P Ska vi boka om eller har ni det bra? Skulle vara jättekul att veta. Ha det bäst tjejer!

MVH Johanna

2009-09-13 @ 20:40:49
URL: http://insidepettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0