vulkan och grott proffs

numera kan man kalla oss vulkan och grott experter. Guiden David har lart oss allt han kan. Var privattur var latt vart 210 kr. En privat-chauffor i en svart lyxbil med tonade rutor (formodligen for att ingen ska se att han skjutsar omkring vitingar) skjutsade ut oss till Masaya dar vi fick spendera 2 timmar pa en marknad. Vi var tvungen att hejda oss hela tiden for att inte fylla ryggsackarna helt fulla med malade krukor och annat skumt. Efter det stod Jorge (kodnamn) utanfor med morka glasogon och vantade pa oss. Sen bar det av till en stor aktiv vulkan med 5 kratrar. Dit hann vi sa klart (med var lyx bil) en halvtimme fore dom andra turisterna som akte turistbuss. Under den halvtimmen hann Victoria ta sig forbi muren runt kraterna och bli uppvinkad av ett antal oroade guider som formodligen domde ut oss totalt efter det. Sen kom gruppen, ett gang tyskar (suck). Dom tar kol pa oss... Innan vi visste ordet av det var dom pa vag upp for vulkanen utan guide, vi var forvirrade innan vi ocksa hangde pa. Tyvarr fick vi inte grilla marsmallows som var van Assaf fran israel men vi fick titta pa lava, solnedgangen och andas in sulfat sa vi ar nojda! Vi hann aven ga i massa fladdermoss grottor, inget nytt for oss vi har ju bott med tva och visste exakt hur vi skulle komunisera med dom.

Vickan pa vag over muren

har skulle vi aven fa se en orm som hogg fladdermioss fran taket. Valdigt skont att vi slapp den synen.

 

Nu hanger vi i San juan del sur tillsammans med surfarna. Det var en kravande bussresa hit med flera bussbyten, saten utan plats for benen och fullt med forsaljare. Sa kallade kycklingbussar (amerikanska skolbussar fran 60-talet dar aven djur far aka med). Har springer man aven bakom bussen och hoppar in genom bakluckan i farten istallet for att stanna overallt.

Vi delar rum med 6 stycken vilda surfarkillar (tror vi, har inte sett dom an men med tanke pa hur det ser ut kan det inte vara annat). Imorgon far vi se vad vi gor, endera bokar vi en ridtur eller sa jobbar vi pa brannan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0