lever farligt i panama city...

...utan att vi vet om det sjalva. Idag nar vi letade vaskor i sista sekund pa huvudgatan i stan (ca 17.30) kan man saga att vi nastan blev ranade. Det var namligen ett planerat ran pa gang! Vi kom in i en vaskbutik nar hela personalen kom emot oss och borjade instruera hur vi skulle halla vaskan for att ett gang (en man och tva kvinnor) planerade ett ran mot oss. Dar stod vi med 5 stycken spansk-talande personer och forstod ingenting. Vi log och nickade, kopte var vaska och gick vidare. Nar vi vander oss om ser vi hur en av de anstallda i butiken pekar pa oss och pratar med polisen vilket resulterar i att 2 polisman borjar forfolja oss i ca 10 minuter innan dom stannar oss utanfor en bankomat. Dom forklarar situationen - en man och tva kvinnor har tittat ut oss och tanker rana oss, det ha dom bade hort och sett. Dom tvingade in oss i en taxi och skickade hem oss. Men vi var lika glada anda for vi har varit pa varldens storsta kopcentrum vilket var en av anledningarna till att Vickan var tvungen att kopa en kabinvaska for att fa plats med allt. Vi har redan hunnit shoppa massor! Vi gick runt hela dagen i kopcentrumet men hann anda inte upptacka mer en 5%. Det fanns en hel vaning med bara mat och kopcentret sag ut att vara ca 3-5 kilometer langt. Och anda finns det fler att upptacka nar vi kommer tillbaka fran San blas!

Ja imorgon aker vi till san blas oarna. Vi har laddat upp med bocker och ha redan hittat ett hotell. San blas ar ca 400 nastan obebodda oar som styrs av den oberoende ursprungsbefolkningen kuna-indianerna. Varken polisen eller amerikans drogpolis far komma in pa oarna. Utlannigar far inte aga fastigheter sa darfor finns det bara ett fatal hotell som ags av invanarna pa oarna. Det finns inte heller nagra mataffarer sa all mat anordnas av hotellet.

San blas


Kommentarer
Postat av: sofie

MEN, Kom hem nu :| va läskigt!

inget bra ställe det dära..

2009-11-23 @ 12:53:51
URL: http://sofielofgren.blogg.se/
Postat av: Kaka

Hej Malin! Vilken kanonresa ni gör, även om en som fyllt kärring ibland tänker "oj det verkar nästan farligt". Förstår att det känns lite motigt att komma hemåt, men det är ju bara att jobba ihop till en ny resa vet,ja! Längar efter att få träffa dig Malin och hör dina historier. Här regnar det ikväll, och jag gjorde en överslagshandling för ett par veckor sedan och bokade en resa till Kanarieöarna för hela familjen (tror att din morsa och jag har vissa likheter när det gäller gapande "gäddkäftsbörsar". Vadå, nåt måste man ju göra för att överleva en månads regn och dimma i Sverige! Njut ni är ju på helt rätt plats (skön bild på palmen)!Kram Kaka

2009-11-25 @ 22:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0