Singapore

Nu har vi lamnat malaysia for nagra dagar och har lyckats ta oss till Singapore. 5 timmar buss, nagra stamlar senare och resans forsta tunnelbana befinner vi oss nu i Chinatown. Vi dras till chinatown overallt i tro om att det ar billigt. Har ar det i centrum och tydligen dyrast. Men vi har varsin sang (som tur ar for vi vitingar ar tydligen for stor for att vistas 2 i samma sang), och micro, sa nu blir det havregrynsgrot till frukost!
Har ar det fint och jag haller nog med om att det ar en liten paus fran dom andra kaotiska staderna i asien. Det ar dyrare, renare och typ lika manga manniskor som i Sverige i en stad.
Varan plan nu ar att hyra rullskridskor och glida runt pa cykelgatorna till olika parker och kanske besoka det omtalade Singapore Zoo och little India iallafall.. Sen far vi se, vet inte vad man hinner pa 2-3 dagar, men Linn ar iallafall ett proffs pa tunnelbanan sa kanske tar en stadstur runt i som bara for att!
Kuala Lumpur -Pa vag till dom nast hogsta tornen i varlden.. mycket man inte vet om att det finns!

 

Petronas Twin Tower och LINNSAN
Vi hittade dit iallafall sa nu har vi varit pa samma stalle som George Clooney, YES.
Efterratt i Tornen!
Jag och Linn tiggde at oss varsin lejondrakt far att delta i det kinesiska nyaret. Vi ar ju inte Kineser och vill inte sticka ut sa dom tyckte det var en helt okej idee! Linn dansade och jag foljde!
Pavag till Singapore!

Kommentarer
Postat av: mamma karin

Åh ...dit vill jag verkligen fara!!Ha det bra ,,kör inte över ngn stackare med rullskridskor bara...och spotta inget tuggummi! Kan bli dyrt det!! Massor av kramar!!

2011-02-08 @ 12:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0