KaribienEfter en lang och obehaglig batresa kom vi antligen fram till Big Corn Island. Dar traffade vi Big Foot som blev var kompis och halsade pa oss varje dag. Han tog ocksa med oss ut pa snorkling.Vi fick aka i en valdigt ostabil kanot som malin holl pa att valta flera ganger klumpig som hon ar!Malin var som en haj i vattnet! Vi fick ocksa se stingrockor och massa fargglada fiskar och ett sjunket sjorovarskepp.Nu har vi som sagt kommit ut till lilla corn island, har ar det pyttelitet, det finns inga bilar och alla ar fiskare. Det finns inte heller nan mat sa vi ater bara en gang per dag, vi varierar, igar var det lunch idag var det frukost. Men det gor inget for alla ar jattetrevliga och ser ut som pirater. Det kanns som att vi ar med i pirates of the carribean.


Kommentarer
Postat av: Morfar

Ni ser ut att ha det bra men vi längtar tills ni kommer hem.

2009-10-21 @ 06:29:36
Postat av: Ernst

Ni ser ut att ha det bra. Men vi lanktar tills ni kommer hem.

2009-10-21 @ 06:37:03
Postat av: Dea

håller med båda ovanstående :) HAHA

2009-10-21 @ 15:30:19
Postat av: Emil !

Det ser ut som att ni har det underbart! Ni måste ju ta bilder på "piraterna" haha:P hört vissa rykten om dom ;) men hoppas ni har det bra och riktigt njuter av livet =) saknar er;)

2009-10-21 @ 17:53:42
Postat av: Mamma Karin

Jaa,,varför sitter man i Ramsele när man kan leva livet i Karibien? Ni gör helt rätt!! Och glöm inte att vi vill se PIRATERNA! Malin..är din kamera sönder??

Till veckan är det höstlov och Dea är hemma, pappa och Anders skall TÄLTA ifjälls (deras mentala tillstånd kan diskuteras), Markus ska ev till Vilhelmina och Adde fyller snart år och vi tar nog en tripp till Paris =O !! Skämt och sido..det blir väl en sväng till Birsta!

Sköt om er MÅNGA KRAMAR =)

2009-10-24 @ 09:05:55
Postat av: Mamma Anna

Hej älskade Blåsippor.

åhh vad härligt ni har det... man blir ju inte alls avundsjuk.. Jag ser att det fungerar att ta bilder under havsytan, vad bra, Här hemma är allt som vanligt, fast Elin är sjuk. Hög feber men inte särskilt förkyld, kan ssäkert vara svininfluensan, vad vet man, Fortsätt att ha det helt underbart och som vanligt var rädda om er, puss puss

2009-10-24 @ 18:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0