Branda, roda, myggbitna

Nu ar vi branda, helst Victoria - hon ar knallrod! Dom senaste dagarna har vi spenderat pa stranden med solskyddsfaktor 25, men det verkar inte ha hjalpt. Vi behover natt starkare! Inte heller varat myggnat hjalper da vi blir helt myggbitna pa natterna, MEN tur att vi har malaria tabletterna. Vi svettas aven konstant, det bara rinner! Vi kanner oss fresha!


Igar hittade vi en ny gata. Med massa restauranger och olika affarer. Vi vill prova alla matstallen, har bara provat tva an. Vi har ocksa hittat en bussplats, sa nu kan vi ta oss harifran.

Vi har en egen plats pa stranden dar nagon har byggt en surfingbrada!



Varan strand har i Dominical

Idag sag vi en odla lika stor som en hund, tanke ta kort men han sprang ivag! Vi fick ta pa en annan tjockis istallet. Det springer odlor overallt, pa vaggarna i traden och pa marken! Alla har olika farger!

Imorgon aker vi till en farm i bergen. Dar ska vi rida hastar, mjolka getter och forhoppningsvis leka med pumor! Vi far bo i en egen liten stuga med hangmatta och forhoppningsvis myggnat! www.barkinghorsefarm.com. Spannande och se om vi hittar dit. Det ar massa bussbyten och konstiga tecken att folja!

Nu sitter en surfare bredvid oss och vaser "fish, fish, WOW, fish!".
Nu borjar regntimmen och vi ska ga och ata middag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0