Ho chi min city eller vietnamn..

Har sitter vi just nu och tar ett avbratt fran den otroligt stressande och kvava gatan i vietnamns city! Men till varan fordel bor vi pa ett fint hotell med en tv och en super bra film kanal! Kunde inte ha det battre! Idag har vi varit pa ett krigsmuseum for att bli lite allmanbildade ( misslyckades eftersom vi kom precis innan stagning ) Vi far helt enkelt se om vi lar oss nagot mer nar vi aker till tunnlarna imorgon! Vi kom hit igar efter tva dagars resande fran den lilla on tioman pa ost kusten i malaysia! Vi blev kara, sarskilt linn, som inte sett maken till o! Malin har en del efrarenhet av vackra oar fran central amerika!
Sasongen hade precis borjat komma igang sa vi var inte manga turister - desto battre! All uppmarksamhet runt dem tre blanda flickorna som fick gratis snorkling tur dar vi bade sag en haj, jatteskoldpadda, rocka, nemofiskar och mycket mer.. Vi simmade aven in i ett stimm av magneter.. Mindre roligt!

Vi hade trevliga kvallar med lokalbefolkninge, dar vi spelade spel och rokte vattenpipa. gick pa shopper, duty free alchool shop, och fyndade. Vi har paddlar kajak i korall blatt vatten till moneky beach, trodde vi kommit fel till motsatsen blev bevisad, vi blev jagade fran on av apor!
Nej vi hade verkligen nagra harliga efterlangtade dagar.. och mer blir det har i vietnamn for imorgon eftermiddag aker vi till stranden! och vietnamns sahara! 



 

ja vi vet.. vi ar fina!




Finatse malin njuter av ett dopp i havet.. var saker en vecka sen senast!



vad fint det var men usch for flugorna pa stranden som sog ut varat blod och gav malin en massa bett! Dem kom fran den dar stubben..



harligt hang med harlig manniskor!



Kajakade!



gick pa upptackasfard.. pa mest troligt monky beach!



Trevlig kvall!

Lyckades ta bild samtidigt yees!

Vill ladda upp massa mer bilder, men ar sa avundsjuk pa sofie och malin som ligger och roar sig framfor tvn pa rummet sa nu gar jag! Hade bra!


Kommentarer
Postat av: Dea

"stimm av MAGNETER" HAHA åh va ni är festlig! OCH MALIN VARFÖR BERÄTTA DU INTE ATT NI SETT EN HAJ!! Hoppas ni har det bra och TARE LUGNT. puss o kram

2011-02-15 @ 15:57:12
URL: http://andreahagglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0