hasttjejer/surfbrudar

vi ar ganska effektiva och far ny titel varje dag. Igar var vi hasttjejer och idag var vi surfbrudar.

Igar var vi pa ridtur med en trevlig kille. Vi holl lange hemligt med att vi inte ridit pa 10 ar och inte visste hur man skulle starta eller stanna hasten, men det markte han nog snabbt. Vi sag inte sa proffsiga ut, satt mest och guppade sa nu har vi ont i hela kroppen. Malin kom inte overens med hasten, dom fick ingen kontakt trots att Malin bjod in hasten Pinto i sitt privata space och forsokte prata hastsprak. Ridkillen papekade att Victoria skulle rida mjukare, detta skapade forvirring men efter ett tag kom hon pa tekniken och tycke hon red bra (detta gar att disskutera...)
Vi fick se vilda apor pa valdigt nara hall! Vi var mitt i en flock med 15-16 stycken som hoppade runt oss. Vi var ute i 3-4 timmar och det rackte gott och val med tanke pa hur vi kande oss nar vi kom hem.

Victoria lyckdes bli en i ganget (hastkillen och tva av hans farmarkompisar).
Malin lag 20 meter efter och hade fullt upp med att fa kontroll over hasten...

Idag har vi tagir surflektioner med Alfredo! Han var hur bra som helst och efter ett tag blev ocksa Malin bra (tyckte hon). Victoria hade problem, Alfredo suckade men Malin tyckte hon var bra. Bada lyckades ta sig upp och sta pa bradan efter en 45 minuters genomgang om bradans olika delar och massa tekniker. Eftersom man bara behover en lektion (enligt Alfredo) sa kan vi nu hyra brador nar vi vill och ova sjalva utan instruktor. Det har var hur roligt som helst. Nagonting alla maste prova nagon gang i livet!

Idag hade vi alltsa en heldag pa stranden. Varan branna ar uppjobbad och vi ar roda i ansiktet. Efter vi surfat la vi oss och jobbade pa brannan kom vara israeliska vanner och berattade om en dod jatteskoldpadda som lag lite langre bort. Vi har alltsa ocksa sett en enorm skoldpadda, ca 1,5 meter. Haftigt!


Malin har aven fatt en egen titel - pervot fran sverige. Hon gar spanar in nakna killar pa hostelet. Det har skapar obehag, speciellt for var israeliska kompis som skrek hogt nar Malin kom pa honom med brallorna nere. Detta alldeles efter den forsta nakenchocken. Det blev inte battre nar hon senare forslog nakenparty pa rummet. Senare samma dag blev hon aven ranad pa sina byxor nar hon badade. Detta resulterade i att hon fick vandra hem dyngsur med ett par stora kalsonger pa sej. Nattvaktens min ar oforglomlig! sa nu passar hon som in med vara rumskompisar.

Israeler ar forresten inte alls som ni och vi trodde. Dom bor inte i hyddor i ett sondersrangt land, dom ar inte obehagliga eller speciellt fattiga. Dom ar tvartom - utbildade, smarta, glada, roliga och rika. Dessutom ar dom jamnstallda! Bade tjejer och killar maste gora millitartjanst tva till tre ar, sen far dom ut och reser. Darfor moter vi lika manga israeler som amerikanare och tyskar. Skillnaden ar att Israeler ar roligare att ha och gora med! Dom ar inte heller religosa fanatiker som vi lange har trott. Dom flesta ater vanlig mat och ar inte speciellt troende.. Alla vara fordomar ar krossade och ibland onskar vi att vi var en av dom!



Kommentarer
Postat av: KARIN "Mamma" Hägglund

Hej mina flickor! Nu börjar det likna något! Man har inte levat förrän man har ridit - min filosofi! Okey surfing och nakna killar är väl inte helt fel heller! Just nu sitter vi på Holidayclub i Åre med en jättefrukostbuffe!Viktoria ,,du skulle bli SÅÅ avundsjuk!Dessutom har det snöat hela natten.Ha det bra och E FÖRSIKTIGA! Puss och kram

2009-10-12 @ 08:22:14
Postat av: Morfar

Hej pa er. Vi mar bra (alla i Strand)aven umea

Roligt att lasa eran blogg. Nu har ni fatt det bra

hoppas att fortsattningen blir det oksa. Morfar Mormor

2009-10-13 @ 05:37:52
Postat av: Ewa

ja till skillnad från mamma Karin känner jag en stark oro för Malins fasination av de nakna! kan inte låta bli att fundera över varför hon hade med sej ett par stora herrkalsonger med sej när ni badat? är det nån böjelse hon lagts sej till på resan, plockar hon åt sej såna när hon får en chans?

Var rädda om er! kramar från mej

2009-10-14 @ 08:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0