Playas del coco

Nu har vi varit har lite mer an en vecka. Det har hant bade bra och daliga grejer. Vi borjar med dom bra! Nar vi kom hit fick vi traffa Karin och hennes valdigt trevliga kompis Alva. Vi har spenderat den mesta tiden med dom och Alvas jobbarkompisar, ett skont dykargang.

En annan positiv sak ar att vi har fatt jobba lite pa brannan. Vi har tagit langa promenader till olika strander och utforskat omradet. Sen ar det Ladies night onsdag, torsdag, fredag har. Sa vi har haft fullt upp med andra ord - gratisdrinkar varje kvall!

I lordags var det Halloween vilket firades med piratfest. Vi var namligen "pirates of the pacific"! Det borjade med att vi var i Liberia pa dagen for att fixa lite coola piratgrejer. Det slutade med att vi gjorde egna ogonlappar och hade barnsmycken. Men vi tycker vi blev ganska haftiga iallafall! Vi gick ut och at buffé och gick vidare till massa barer.

Kvallen slutade bland annat med att Malin oversvammade ett hotellrum vilket slutade med att dom som bodde dar blev blockade fran hotellet.


I tisdags var vi pa en, till en borjan, valdigt trevlig fisketur! Tanken var att vi skulle fanga fisk och ha grillkvall senare. Som ni ser hade vi valdigt trevligt i borjan! Vi sag delfiner, fikade, solade och drack ol! Men.....


...som alltid nar vi ar med gar nagot snett. Nar vi var pa vag tillbaka efter 3 timmar fick vi bensinstopp mitt i havet. Det borjade morkna och stormen narmade sig! Den enda telefonen vi hade dog och "kaptenen" sprang runt i panik och skrek "OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD!!!" Det slutade med att alla lag i sked-stallning pa golvet tackt med ca 10 cm vatten med stormregn piskande i ryggarna! Alla gjorde sitt basta for att overleva. Manga (speciellt Victoria) var sjosjuka, alla var iskalla och radda (mest kaptenen) och det kandes nastan som Titanic! Men efter 1.5 timmars plagande (dom varsta 1.5 timmarna pa den har resan) kom en raddningsbat med bensin. Vi tog chansen att hoppa over till baten med bransle som fort tog oss i land. Val i land lyckades vi snika in oss i en varm dusch och sno lite klader. Ingen grillkvall dar inte eftersom vi varken hade fisk eller lust efter den resan!

Fiskeresan foljdes av fler daliga saker. Vi blev bada magsjuka (eller natt) och har spenderat nagra natter vid toaletten! Men nu mar vi battre och imorgon aker vi formodligen vidare till Karibiska kusten med Karin!

Kommentarer
Postat av: Ewa

meen...Tycker att ni ska hålla er på land och uppdrag Svartling istället, man får ju ont i magen när man tänker på skedställningen i båten och vattnet och stormen och......

Var rädda om er nu,kramar Ewa

2009-11-07 @ 10:17:35
Postat av: Farmor o Farfar

Hej! Har upptäckt den här sidan först i går, när Brittan var här. Jättekul o läsa, men det verkar riskfullt. Ni tar ju hand om er verkar det som. Hoppas allt går bra i fortsättningen.Kramar!!!!

2009-11-07 @ 11:05:38
Postat av: Má

hm not good, men om det är det värsta som kommer att hända på eran resa så är det lugnt, trodde mer att man skulle förlora er till knarklangare eller något. Men stanna gärna inlåsta i ett rum så länge utifall att ;) njut av sista tiden nu!! saknar er båda!!

2009-11-10 @ 14:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0