panama city igen

3:e gangen vi ar pa det har hostelet i Panama city nu. Dom borjar kanna igen oss! Sakert inte bara har utan aven pa albrook mall och i staden! Men snart satter vi oss pa en 15 timmarsbuss tillbaka till Costa rica sa da slipper dom oss! eller den gar inte forrens 11 nagongang ikvall sa det blir nog en lugn resa, forhoppningsvis med mycket sovande, Vickan som plats-granne och mammas nya kille som Victoria laddat hem pa mp3 igen! Men innan det ska vi ta en sista svang pa Albrook mall, lyssna pa lite spansk julmusik och kanske ata nagot gott pa ett av alla matstallen som finns innan vi beger oss.

Igar kom vi hem fran en 4 dagars tripp fran playa el palmar som ligger 1-2 timmar utanfor Panama city. Vi lamnade alla saker utom en cabinvaska (pungen) pa hostelet, hoppade pa en buss och for ivag for att jobba pa brannan ett tag. Jag vet inte riktigt hur vi lyckades med det men vi fick iallafall sola och bada en del. Nar vi forst kom dit var det anda vi sag en liten sandplatt och borjade fundera pa om det verkligen var stranden. Vi gick hem och la oss och pa morgonen nar vi kom tillbaka hade vattnet sjunkit undan ca 100 meter och stranden var plotsligt enorm. Haftigt att det ar manen som gor det! Hade inte spelat nagon roll om det bara var den lilla sandplatten vi sag forst heller for vi var praktiskt taget ensamma anda, med undantag fran 3 runda, vita barn som sprang omkring.

Om en vecka och 5 timmar sitter vi pa Umea flygplats om inget gar fel. Och forhoppningsvis haller vara cabinvaskor mattet och ar dar med oss. Annars overvager jag starkt att skippa hemresan. Stannar pungen, stannar jag. Vickan ar nog inte sa svarovertalad heller... ingen av oss vill komma hem till -16 grader och 2 timmar sol per dag. Tur att det finns andra saker hemma i Sverige som lockar!


Kommentarer
Postat av: dea

-16 blir det nog inte, det va +4 grader och spöregn i morse!!! I LOVE IT LOVE IT LOVE IT HEHEHEHE, verkligen inte

2009-12-08 @ 11:30:20
Postat av: Mamma Karin

Japp! Så e`det! Snön var kortvarig och kylan också ...klimatförändringarna har gett oss en regnperiod..dax att odla regnskog på kalhyggena.

Säkert att det inte snöar hos er? Vi får mysa inne med tända ljus..eller vara i stallet och mysa med hästar ---jag ska få en häst på foder till veckan,mycket speciell,,ska se att hon accepterar mig först!Vill ni rida? PUSS OCH KRAM Håll er i skinnet så ni inte tappar bort er innan hemresan

2009-12-08 @ 13:07:54
Postat av: Mormor o morfar

Ni är efterlängtade. Välkommen att fira juler med oss mycker GOD mat väntar på er. Vädret är bra ej kallt +3

2009-12-09 @ 06:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0