San José - Somos felizes!

resans citat: "Hey, we live here. Do you want to hang out with us? You are two girls, we are two boys. If you know what i mean?"
- tva tyskar pa arlanda

Resan har varit hard. Vi har sovit 2 timmar pa en 36 timmar LANG resa. Pa miamis flygplats blev det strul, va hade en timme pa oss att hamta upp och flytta bagaget till en okand plats. Sen fick vi springa runt i 25 minuter helt forvirrade innan vi fick veta att det redan var fixat. Sen insag vi att det var 30 minuter kvar tills gaten stangde och vi visste inte vart den var eller vart vi var. Men efter 15 minuters intensiv lopning hann vi till sist. Vara namn blev utropade i hogtalarna och vi fick sitta bredvid en snall american pa planet, dar vi ocksa fick fylla i massa okanda lappar for att komma in i landet.  


Vi ar stolta. Vi har lyckats komma fram och vara vaskor ocksa! Vi har bott pa ett "dyrt" hotell i slum-omradet med massa horor utanfor och nu har vi lyckats tagit oss till ett annat hotell som vi blev tipsade om av en nicaraguansk konstnar. Vi bor nu i San josés centrum. Vi har pratat med en aidssjuk man och gett honom pengar. Nu maste vi sluta med sant annars blir vi pank och slutar som han.

Vi ha hunnit lagga marke till att alla costa ricanska tjejer "ticas" ar snygga, oversminkade och har klackeskor (minst 10 cm hoga). Alla har gigantiska kurvor samt kamel-tar (nar byxorna skar upp i rumpan). Kort kommer senare pa denna upptackt.



Nu har vi suttit i en mysig park och atit bakelser innan den harda ofrvilliga frukt-dieten kommer starta.

Costa Ricanerna kollar konstig pa oss, som att vi vore turister eller nagot sant. Vi forstor inte varfor... Under den har tiden har vi inte sett en enda annan turist har. Vi ar ensamma!

Nu ska vi ut pa upptacksfard.

Kommentarer
Postat av: Mamma Karin

Vadå!! Ska inte ni åka till" säkerheten" på ngn farm? (ormar,spindlar krokodiler etc är ingenting mot storstadsdjungeln!) <fli er därifrån nu!! <skönt att höra att ni är framme iallafall!

Tusen kramar Karin

2009-08-26 @ 19:24:27
Postat av: Ewa

Malle! Hann ju inte säga hejdå!

Va rädda om er och ha de så jäkla bra. Ska följa bloggen.

Kramar Ewa

2009-08-26 @ 20:07:44
Postat av: elina

Skönt att resan gick bra, se till o uppdatera massa under detta äventyr! ;D Ser fram emot bilder på kameltårna :)

2009-08-26 @ 20:11:09
URL: http://elinalong.blogg.se/
Postat av: Dea & Soffan

Hola Chicas! vi är inte alls avis :) själv sitter vi och svettas på bäddsoffan, äter gammal kiwi.. MUMS! det enda vi är lite avundsjuk på skulle vara dom heta brudarna, we like tight asses, If you know what i mean? HAHA! hoppas ni har det gött. puss och gos <3

2009-08-26 @ 21:22:53
Postat av: Linnsan

Ja ni verkar ocksa ha det bra mina alsklingar! Saknar er och ska folja eran blogg!! Ta hand om er och glomm icke att ni ar tva blonda svenska (dumma enligt vissa, invanarna i costa rica) Men bast i mina ogon!!!

2009-08-26 @ 21:26:54
URL: http://linnbacklund.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Ja ni verkar ocksa ha det bra mina alsklingar! Saknar er och ska folja eran blogg!! Ta hand om er och glomm icke att ni ar tva blonda svenska (dumma enligt vissa, invanarna i costa rica) Men bast i mina ogon!!!

2009-08-26 @ 21:27:29
Postat av: Ivarió

Hur fan ska det här sluta?

2009-08-26 @ 21:46:53
Postat av: Klintméndez

Vad blev svaret till killarna på arlanda? vilken cliff-hanger!

2009-08-26 @ 22:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0